Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1600g1212kcal29.9g246.7g3.2g16g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g880g1760kcal149.6g18.5g114.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%320g512kcal8.6g8.6g48g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10784g7072kcal381.2g566g332g38.6g
Valittu annoskoko5392g3536kcal190.6g283g166g19.3g
Annoskoko puolitettuna2696g1768kcal95.3g141.5g83g9.7g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395