Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1800g1364kcal33.7g277.6g3.6g18g
Sipuli (kuorittu)216g58kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g990g1980kcal168.3g20.8g128.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%360g576kcal9.7g9.7g54g0g
Vesi, vesijohtovesi 2700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12132g7956kcal429g637g373.4g43.4g
Valittu annoskoko6066g3978kcal214.5g318.5g186.7g21.7g
Annoskoko puolitettuna3033g1989kcal107.3g159.3g93.4g10.9g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395