Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200g152kcal3.7g30.8g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g110g220kcal18.7g2.3g14.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%40g64kcal1.1g1.1g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1348g884kcal47.6g70.8g41.4g4.8g
Valittu annoskoko674g442kcal23.8g35.4g20.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna337g221kcal11.9g17.7g10.4g1.2g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395