Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2000g1515kcal37.4g308.4g4g20g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1100g2200kcal187g23.1g143g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13480g8840kcal476.6g707.6g415g48.2g
Valittu annoskoko6740g4420kcal238.3g353.8g207.5g24.1g
Annoskoko puolitettuna3370g2210kcal119.2g176.9g103.8g12.1g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395