Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 250g189kcal4.7g38.5g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g138g275kcal23.4g2.9g17.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1685g1105kcal59.8g88.4g52g6g
Valittu annoskoko843g553kcal29.9g44.2g26g3g
Annoskoko puolitettuna421g276kcal15g22.1g13g1.5g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395