Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)500g2165kcal108g19.5g185g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1500g1449kcal45.2g293.8g4.8g14.8g
Omena, keskikokoinen 200g200g68kcal0.4g14.2g0.6g3.6g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g400g1100kcal116g0.4g68g0g
Suolakurkku (Rainbow)200g60kcal1.6g11.8g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Tonnikala öljyssä 185g351kcal50.2g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7570g12502kcal684.8g730.6g742.6g36.8g
Valittu annoskoko3785g6251kcal342.4g365.3g371.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna1893g3126kcal171.2g182.7g185.7g9.2g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460625