Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 400g386kcal12g78.4g1.3g4g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g100g300kcal16g2g25g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g100g328kcal28g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g4027kcal261.4g209.6g236.8g21g
Valittu annoskoko1450g2014kcal130.7g104.8g118.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna725g1007kcal65.4g52.4g59.2g5.3g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777