Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pyrytuulian Hernekeitto

1 l vesi
200 g purjo pakaste 38 kcal
200 g keittojuures pakaste 60 kca
400 g hernepakaste 280 kcal

Keitä pehmeiksi lisää suola ja soseuta.

Lisää tuoretta persiljaa tai yrttejä.

450 g annoksessa on 93 kcal

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli200g38kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g200g60kcal1.8g10.2g0.4g4.6g
Herne 400g276kcal20.2g37.4g1.6g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g747kcal51.2g104.8g4.8g42.4g
Valittu annoskoko1800g374kcal25.6g52.4g2.4g21.2g
Annoskoko puolitettuna900g187kcal12.8g26.2g1.2g10.6g
Arvot/100g100g21kcal1.4g2.9g0.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461258