Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%600g1020kcal58.8g44.4g66g0g
Paprika, punainen130g33kcal1.2g6g0.5g2.6g
Nuudeli, keitetty, suolaton 320g423kcal12.4g81.1g4g4g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Chili paprika punainen21g8.4kcal0.4g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2770g3428kcal173.4g278.6g170.8g28.2g
Valittu annoskoko1385g1714kcal86.7g139.3g85.4g14.1g
Annoskoko puolitettuna693g857kcal43.4g69.7g42.7g7.1g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407