Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g1500g975kcal25.5g180g0g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g600g600kcal114g0g13.2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g200g334kcal5.2g11.6g30g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g20g44kcal3.4g3.4g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g5171kcal356.2g486g160g0.2g
Valittu annoskoko5320g2586kcal178.1g243g80g0.1g
Annoskoko puolitettuna2660g1293kcal89.1g121.5g40g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653