Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka40g4.4kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g460g446kcal32.2g59.8g2.3g26.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500g150kcal5g30g1g5g
Makaroni, pasta 150g491kcal15.3g99.6g1.7g5g
Pinaatti 50g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2882g2822kcal112.2g405g67.4g84.8g
Valittu annoskoko1441g1411kcal56.1g202.5g33.7g42.4g
Annoskoko puolitettuna721g706kcal28.1g101.3g16.9g21.2g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284