Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g570g160kcal3.4g33.9g1.1g14.3g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha270g448kcal51.3g0g27g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6g54kcal0g0g6g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5g15kcal0g3.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2718g1490kcal112.6g95.4g73.2g34.2g
Valittu annoskoko1359g745kcal56.3g47.7g36.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna680g373kcal28.2g23.9g18.3g8.6g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515