Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 251g100kcal8.6g10.2g1.5g5g
Sipuli 57g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi367g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g345kcal19.8g29g13.4g13.2g
Valittu annoskoko688g172kcal9.9g14.5g6.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna344g86kcal5g7.3g3.4g3.3g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811