Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell200g220kcal46g0g4.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g225g38kcal4.3g4.7g0.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow225g45kcal6.8g4.5g0g5.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%125g163kcal3.8g2.5g16.3g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)100g165kcal3g4g15g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g75g263kcal21g1.5g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2218g2027kcal173.8g48.8g129.6g16.6g
Valittu annoskoko1109g1013kcal86.9g24.4g64.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna555g507kcal43.5g12.2g32.4g4.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515