Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell267g294kcal61.4g0g5.6g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g300g51kcal5.7g6.3g0.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow300g60kcal9g6g0g7.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%167g217kcal5g3.3g21.7g0.2g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)134g220kcal4g5.3g20g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g100g350kcal28g2g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g2705kcal231.4g65g172.6g22.2g
Valittu annoskoko1480g1352kcal115.7g32.5g86.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna740g676kcal57.9g16.3g43.2g5.6g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515