Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell400g440kcal92.1g0g8.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g450g77kcal8.6g9.5g0.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow450g90kcal13.5g9g0g11.3g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%250g325kcal7.5g5g32.5g0.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200g330kcal6g8g30g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g150g526kcal42g3g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g4057kcal347.2g97.8g258.8g33.4g
Valittu annoskoko2220g2029kcal173.6g48.9g129.4g16.7g
Annoskoko puolitettuna1110g1014kcal86.8g24.5g64.7g8.4g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515