Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell467g514kcal107.4g0g9.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g526g89kcal10g11g1.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow526g105kcal15.8g10.5g0g13.1g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%292g380kcal8.8g5.8g38g0.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)234g385kcal7g9.3g35g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g175g613kcal49g3.5g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g4733kcal405.2g113.8g302.2g38.8g
Valittu annoskoko2590g2367kcal202.6g56.9g151.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna1295g1183kcal101.3g28.5g75.6g9.7g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515