Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell534g587kcal122.8g0g11.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g601g102kcal11.4g12.6g1.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow601g120kcal18g12g0g15g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%334g434kcal10g6.7g43.4g0.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)267g440kcal8g10.7g40g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g200g701kcal56.1g4g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g5409kcal463g130.4g345.2g44.2g
Valittu annoskoko2960g2705kcal231.5g65.2g172.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna1480g1352kcal115.8g32.6g86.3g11.1g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515