Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell601g661kcal138.1g0g12.6g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g676g115kcal12.8g14.2g1.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow676g135kcal20.3g13.5g0g16.9g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%375g488kcal11.3g7.5g48.8g0.4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)300g495kcal9g12g45g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g225g788kcal63.1g4.5g58.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g6085kcal521g146.6g388.6g50g
Valittu annoskoko3330g3043kcal260.5g73.3g194.3g25g
Annoskoko puolitettuna1665g1521kcal130.3g36.7g97.2g12.5g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515