Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell667g734kcal153.5g0g14g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g751g128kcal14.3g15.8g1.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow751g150kcal22.5g15g0g18.8g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%417g542kcal12.5g8.3g54.2g0.4g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)334g551kcal10g13.3g50g0g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g250g876kcal70.1g5g65.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g6762kcal578.8g162.8g431.6g55.4g
Valittu annoskoko3700g3381kcal289.4g81.4g215.8g27.7g
Annoskoko puolitettuna1850g1690kcal144.7g40.7g107.9g13.9g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515