Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell800g880kcal184g0g16.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g900g153kcal17.1g18.9g1.8g0g
Parsakaali pakaste Rainbow900g180kcal27g18g0g22.5g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%500g650kcal15g10g65g0.5g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g660kcal12g16g60g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g300g1050kcal84g6g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8872g8107kcal693.8g195.4g517.6g66.4g
Valittu annoskoko4436g4053kcal346.9g97.7g258.8g33.2g
Annoskoko puolitettuna2218g2027kcal173.5g48.9g129.4g16.6g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515