Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell134g147kcal30.7g0g2.8g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g150g26kcal2.9g3.2g0.3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow150g30kcal4.5g3g0g3.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%83g108kcal2.5g1.7g10.8g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)67g110kcal2g2.7g10g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g50g175kcal14g1g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1352kcal115.8g32.8g86.2g11.2g
Valittu annoskoko740g676kcal57.9g16.4g43.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna370g338kcal29g8.2g21.6g2.8g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515