Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g400g680kcal80g0g40g0g
Kesäkurpitsa700g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g555kcal4g6g56g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g100g300kcal26g2g21g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl3g26kcal0g0g3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g380g77kcal2.3g14.4g1.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3618g3515kcal230.2g80.2g251g20.4g
Valittu annoskoko1809g1758kcal115.1g40.1g125.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna905g879kcal57.6g20.1g62.8g5.1g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186