Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g360g342kcal28.8g50.4g2.5g28.8g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g10g2kcal0g0.7g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g1393kcal61.8g119.6g75.8g59.8g
Valittu annoskoko478g696kcal30.9g59.8g37.9g29.9g
Annoskoko puolitettuna239g348kcal15.5g29.9g19g15g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678