Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 350g1268kcal28.5g276.5g2g6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 350g586kcal97.1g0g21.7g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkoviini kuiva 100g69kcal0.3g0.6g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g40g157kcal13.2g0g11.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal2g1.8g2.7g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g125g155kcal3.8g32g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g4932kcal293.2g633.6g112.6g16.2g
Valittu annoskoko1120g2466kcal146.6g316.8g56.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna560g1233kcal73.3g158.4g28.2g4.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680