Lämmin lehtikaalisalaatti
Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.
Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.
Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.
Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.
2. Lisää salaattijuustokuutiot.
Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa
Sallah