Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Lehtikaali 125g50kcal4.3g5.1g0.8g2.5g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g200g540kcal36g4g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g1353kcal87g46.8g87.6g16g
Valittu annoskoko683g677kcal43.5g23.4g43.8g8g
Annoskoko puolitettuna341g338kcal21.8g11.7g21.9g4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230