Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1200g1680kcal61.9g335.5g8.2g40.8g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g200g180kcal1.6g38g2.2g0g
Paprikasalaatti, Pirkka200g58kcal2g13g0g0g
Tonnikala öljyssä 140g266kcal38g0g12.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g180g144kcal4.7g7.2g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g4655kcal216.4g787.4g67.6g81.6g
Valittu annoskoko1920g2328kcal108.2g393.7g33.8g40.8g
Annoskoko puolitettuna960g1164kcal54.1g196.9g16.9g20.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340