Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g400g880kcal76g0g68g0g
Sika-nautajauheliha200g442kcal35g0g34g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Nokkonen (100g)50g18kcal3g0.7g0.4g2.1g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g50g151kcal9g24.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g3796kcal293.6g115.2g243.6g6.8g
Valittu annoskoko1135g1898kcal146.8g57.6g121.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna568g949kcal73.4g28.8g60.9g1.7g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813