Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g40g88kcal7.6g0g6.8g0g
Sika-nautajauheliha20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 20g13kcal0.6g1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g3kcal0.1g0.4g0g0g
Nokkonen (100g)5g1.8kcal0.3g0.1g0g0.2g
Korppujauho 2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g5g15kcal0.9g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g381kcal29.4g11.6g24.2g0.6g
Valittu annoskoko114g191kcal14.7g5.8g12.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna57g95kcal7.4g2.9g6.1g0.2g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813