Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g402g884kcal76.3g0g68.3g0g
Sika-nautajauheliha201g444kcal35.2g0g34.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 201g129kcal6.4g9.7g7g0g
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Nokkonen (100g)50g18kcal3g0.7g0.4g2.1g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.8g0.3g1.3g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g50g152kcal9g24.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g3812kcal294.6g115.8g244.4g6.8g
Valittu annoskoko1140g1906kcal147.3g57.9g122.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna570g953kcal73.7g29g61.1g1.7g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813