Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g80g177kcal15.3g0g13.7g0g
Sika-nautajauheliha40g89kcal7g0g6.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 40g26kcal1.3g1.9g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g20g6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Nokkonen (100g)10g3.6kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Korppujauho 5g18kcal0.5g3.8g0.1g0.3g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g10g30kcal1.8g4.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g762kcal59g23.2g49.2g1.4g
Valittu annoskoko228g381kcal29.5g11.6g24.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna114g191kcal14.8g5.8g12.3g0.4g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813