Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g121g265kcal22.9g0g20.5g0g
Sika-nautajauheliha60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60g39kcal1.9g2.9g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g30g9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Nokkonen (100g)15g5.4kcal0.9g0.2g0.1g0.6g
Korppujauho 7.5g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g15g46kcal2.7g7.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1144kcal88.2g34.6g73.4g2g
Valittu annoskoko342g572kcal44.1g17.3g36.7g1g
Annoskoko puolitettuna171g286kcal22.1g8.7g18.4g0.5g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813