Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g1600g3520kcal304g0g272g0g
Sika-nautajauheliha800g1768kcal140g0g136g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g400g120kcal4g16g1.2g0g
Nokkonen (100g)200g72kcal11.8g2.6g1.4g8.2g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g200g604kcal35.8g97g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9080g15182kcal1173.4g460.8g973.4g27.2g
Valittu annoskoko4540g7591kcal586.7g230.4g486.7g13.6g
Annoskoko puolitettuna2270g3796kcal293.4g115.2g243.4g6.8g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813