Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g161g354kcal30.5g0g27.3g0g
Sika-nautajauheliha80g178kcal14.1g0g13.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 80g52kcal2.6g3.9g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g40g12kcal0.4g1.6g0.1g0g
Nokkonen (100g)20g7.2kcal1.2g0.3g0.1g0.8g
Korppujauho 10g37kcal1.1g7.5g0.1g0.5g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g20g61kcal3.6g9.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g1525kcal118g46.2g97.6g2.6g
Valittu annoskoko456g763kcal59g23.1g48.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna228g381kcal29.5g11.6g24.4g0.7g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813