Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g201g442kcal38.2g0g34.1g0g
Sika-nautajauheliha100g222kcal17.6g0g17.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.2g0g
Nokkonen (100g)25g9kcal1.5g0.3g0.2g1g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g25g76kcal4.5g12.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1906kcal147.4g57.8g122.4g3.4g
Valittu annoskoko570g953kcal73.7g28.9g61.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna285g477kcal36.9g14.5g30.6g0.9g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813