Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g241g530kcal45.8g0g41g0g
Sika-nautajauheliha121g266kcal21.1g0g20.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 121g77kcal3.9g5.8g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g60g18kcal0.6g2.4g0.2g0g
Nokkonen (100g)30g11kcal1.8g0.4g0.2g1.2g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.3g0.2g0.8g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g30g91kcal5.4g14.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g2287kcal177g69.4g146.8g4g
Valittu annoskoko684g1144kcal88.5g34.7g73.4g2g
Annoskoko puolitettuna342g572kcal44.3g17.4g36.7g1g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813