Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g281g619kcal53.4g0g47.8g0g
Sika-nautajauheliha141g311kcal24.6g0g23.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 141g90kcal4.5g6.8g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.7g0.2g7.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g70g21kcal0.7g2.8g0.2g0g
Nokkonen (100g)35g13kcal2.1g0.5g0.2g1.4g
Korppujauho 18g64kcal1.8g13.2g0.2g0.9g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g35g106kcal6.3g17g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g2669kcal206.2g81g171g4.6g
Valittu annoskoko798g1334kcal103.1g40.5g85.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna399g667kcal51.6g20.3g42.8g1.2g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813