Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hernekeitto,kuiva-aineet

Kuivaherneitä 1 kg
Kuorittuja sipuleita 300 gr
Kinkuntähteet siivottuna n 400 gr
mustapippuria n 10 kpl
suolaa maun mukaan

Liota huuhdottuja herneitä n. 12 tuntia
Keitä herneitä liotusvedessään 1-2 tuntia kinkunluun , silputin sipulin ja pippureiden kanssa.

Poista luu, kerää liha keittoon, mausta suolalla tarvittaessa
Huomaa, että annoskoko sisältää vain kuiva-aineet -ei vettä
Määrästä tein 13 annosta.

Rissanj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu77g217kcal13.8g37.3g0.8g7.7g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Joulukinkku, rasva poistettu31g53kcal9.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g552kcal46.4g76.8g4.8g16.2g
Valittu annoskoko131g276kcal23.2g38.4g2.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna65g138kcal11.6g19.2g1.2g4.1g
Arvot/100g100g211kcal17.7g29.4g1.8g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46872