Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g250g925kcal35g180g7.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 250g87kcal11.5g4.8g0.8g6.2g
Katkarapu pienet (pirkka)180g119kcal27g0g1.3g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30g270kcal0g0g30g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g2828kcal148.4g374.4g79.4g14.2g
Valittu annoskoko760g1414kcal74.2g187.2g39.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna380g707kcal37.1g93.6g19.9g3.6g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886