Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihasipulikeitto

1 PSS sipulikeittojauhetta
200 G jauhelihaa
Paprikajauhetta
Valkosipulimurskaa

Paista jauhaliha kohtuullisen kokoseissa kattilassa.

Mausta jauheliha paistamisen lopuksi paprikajauheella ja valkosipulilla makusi mukaan (mausteita ei välttämättä tarvitse, sipulikeitoissa yleensä makua tarpeeksi omasta takaa).

Kaada jauhelihan päälle n. 1 litra vettä ja sekoita joukkoon sipulikeitto.

Kiehuttele hiljalleen noin kymmenen minuuttia.

(Valmiin keiton voi höystellä emmental raasteella jos haluaa lisätä syntisyyden tuntua)

Kanipupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)70g189kcal5.3g34.3g3.5g7g
Jauheliha (sika-nauta) 17%200g442kcal35g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1262kcal80.6g68.6g75g14g
Valittu annoskoko270g631kcal40.3g34.3g37.5g7g
Annoskoko puolitettuna135g316kcal20.2g17.2g18.8g3.5g
Arvot/100g100g234kcal14.9g12.7g13.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47089