Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Italian Ketolihapullat

800 g Jauhelihaa (10% rasvaa)
2dl Valio Kuohukermaa
3kpl Kananmunia
1kpl Punasipulia
5kpl valkosipulin kynsiä
114g Pekonia
20g Oliiviöljyä (voi jättää pois)

Sekoita kaikki ainekset kipossa.

Pilko punasipuli pieneksi.

Pyörittele pulliksi ja paista uunissa pullien koon mukaan 200c 15-25min.

Nasusika
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.8g43kcal0g0g4.8g0g
HK american pekoni 170g pakkaus29g91kcal3.4g0.1g8.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna keitetty41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl48g164kcal1g1.4g16.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana731g1405kcal96.4g8g108.8g1.4g
Valittu annoskoko365g702kcal48.2g4g54.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna183g351kcal24.1g2g27.2g0.4g
Arvot/100g100g192kcal13.2g1.1g14.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47583