Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Linssisoppa

1. Huuhtele linssit hyvin
2. pilko sipuli ja valkosipuli.

Kuullota pannulla
3. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä n.10 min
Mausta oman maun mukaan.

Oregano, ruohosipuli, persilja yms.

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix150g135kcal1.5g31.5g0.8g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g30g50kcal5.2g6.4g0.4g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370g130kcal3.7g25.5g1.9g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Kultasula rypsiöljy12g108kcal0g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Linssi-punainen (raaka)210g638kcal52.5g105g2.1g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g2238kcal132g357.2g35.2g54.8g
Valittu annoskoko1854g1119kcal66g178.6g17.6g27.4g
Annoskoko puolitettuna927g560kcal33g89.3g8.8g13.7g
Arvot/100g100g60kcal3.6g9.6g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47870