Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pastakastike hirvenlihasta

Ruskista 400 g hirvenjauhelihaa tilkassa öljyä, lisää pilkotut sipuli (1-2 kpl) ruskistuksen loppuvaiheessa.

Kun jauheliha on ruskistunut tarpeeksi lisää tölkillinen (400g) tomaattimurskaa sekä mausteita makusi mukaan(mustapippuria n. 1 tl, suolaa n.1,5 tl, oreganoa, basilikaa, [myös pitsamauste käy yrttien sijasta], 1kpl lihaliemikuutio).

Lisää hieman vettä, itse yleensä huuhtelen tomaattimurskapurkin noin desillä vettä.

Anna kiehua hetken aikaa (n.10 min) miedolla lämmöllä.

Lisää ruokakerma 4% (1dl) sekä creme fraiche 5% (1dl) ja annan kiehahtaa, lisää makusi mukaan murskattuja valkosipulin kynsiä (itse laitan 3 - 4 kpl).

Maista kastiketta ja mausta lisää jos tarve vaatii :)

Stind3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P25g15kcal0.3g1.1g1g0.2g
Creme Fraiche, Ingman, 5%20g16kcal0.6g1.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, kuivattu, annos 2g1g1.8kcal0.1g0.2g0g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha, annos 100g100g112kcal21.1g0g3g0.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)100g30kcal1g4g0.4g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana523g395kcal46.8g14.6g14.8g3.2g
Valittu annoskoko261g197kcal23.4g7.3g7.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna131g99kcal11.7g3.7g3.7g0.8g
Arvot/100g100g76kcal9g2.8g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48042