Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mustikkainen tuorepuuro

Lisää jäiset mustikat muiden aineksien joukkoon ja sekoita sauvasekoittimella keskenään.

Tarjoa viileänä.

Huomaa, että vehnäleseitä tulee ohjeen mukaan 10 grammaa, joka vastaa puolta desiä.

Pargus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canderel makeutusjauhe15g58kcal0.4g14g0g0g
Vehnänalkio, 1 rkl10g32kcal2.9g3.3g0.8g1.4g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl100g60kcal3.8g5g2.5g0g
Mustikka, Pakkasmarja100g33kcal0.5g6.4g0.6g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g366kcal15.2g57.4g7.8g9.4g
Valittu annoskoko225g183kcal7.6g28.7g3.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna113g92kcal3.8g14.4g2g2.4g
Arvot/100g100g81kcal3.4g12.8g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48261