Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hedelmäinen tattaripuuro

2 dl (murskattu) tattarisuurimo
6 dl vettä
1/2 tl suola
2 omenaa
4 kuivattua viikunaa
4 kuivattua aprikoosia

1. Kiehauta ensin tattari vähässä vedessä, kaada vesi pois ja lisää 6 dl vettä.

2. Lisää suola.

Anna kiehua 6-8 minuuttia.

3. Kuori omenat.

Paloittele omenat, viikunat ja aprikoosit.

4. Keitä hedelmiä puuron mukana minuutin ajan lopussa.

Anna puuron mielellään vielä vetäytyö muutaman minuutin ajan.

Tarjoile maidon /tai kauramaidon), kanelin ja hunajan kanssa.

Lähde: ICA-kauppojen Buffé-lehti, käännös allekirjoittaneen

Anju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattari kokonainen (Risenta), annos 100g30g97kcal3.3g19.2g0.6g1.7g
Omena, Granny Smith50g26kcal0g5.9g0.4g0.9g
Viikuna, aurinkokuivattu (Risenta), annos 15g10g27kcal0.4g6g0.1g1.8g
Aprikoosi, kuivattu4.2g9kcal0.2g1.9g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana187g318kcal7.8g66g2.2g10g
Valittu annoskoko94g159kcal3.9g33g1.1g5g
Annoskoko puolitettuna47g80kcal2g16.5g0.6g2.5g
Arvot/100g100g170kcal4.2g35.2g1.2g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48314