Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%200g442kcal35g0g34g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)250g103kcal3.5g11.8g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)200g60kcal2g8g0.8g0.4g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia125g188kcal21.3g0g11.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Makaroni, keitetty350g343kcal10.5g67.6g2.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2652g2645kcal152.6g189.8g129.8g11.2g
Valittu annoskoko1326g1323kcal76.3g94.9g64.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna663g661kcal38.2g47.5g32.5g2.8g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48404