Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%267g590kcal46.7g0g45.4g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)334g137kcal4.7g15.7g1g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)267g80kcal2.7g10.7g1.1g0.5g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia167g250kcal28.4g0g15g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%133g214kcal3.6g3.6g20g0g
Makaroni, keitetty467g457kcal14g90.1g3.7g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3536g3527kcal203.6g253g173g15g
Valittu annoskoko1768g1764kcal101.8g126.5g86.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna884g882kcal50.9g63.3g43.3g3.8g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48404