Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%400g885kcal70.1g0g68.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)500g205kcal7g23.5g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)400g120kcal4g16g1.6g0.8g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia250g375kcal42.5g0g22.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Makaroni, keitetty701g686kcal21g135.2g5.6g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5304g5291kcal305.2g379.4g259.4g22.4g
Valittu annoskoko2652g2645kcal152.6g189.7g129.7g11.2g
Annoskoko puolitettuna1326g1323kcal76.3g94.9g64.9g5.6g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48404