Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%534g1180kcal93.4g0g90.7g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)667g274kcal9.3g31.4g2g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)534g160kcal5.3g21.3g2.1g1.1g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia334g500kcal56.7g0g30g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%267g427kcal7.2g7.2g40g0g
Makaroni, keitetty934g914kcal28g180.3g7.5g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7072g7054kcal406.8g506g345.6g29.8g
Valittu annoskoko3536g3527kcal203.4g253g172.8g14.9g
Annoskoko puolitettuna1768g1764kcal101.7g126.5g86.4g7.5g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48404