Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%800g1768kcal140g0g136g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)1000g410kcal14g47g3g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)800g240kcal8g32g3.2g1.6g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia500g750kcal85g0g45g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Makaroni, keitetty1400g1371kcal42g270.2g11.2g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g10573kcal610g758.4g518.4g44.8g
Valittu annoskoko5300g5287kcal305g379.2g259.2g22.4g
Annoskoko puolitettuna2650g2643kcal152.5g189.6g129.6g11.2g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48404